Redovisningsbyrå i Furulund

Helén Bondessons Redovisningsbyrå AB

Din lokala redovisningsbyrå i Furulund

Oavsett om du äger ett stort eller litet företag och önskar få hjälp med tjänster som rör ekonomi kan du kontaktam mig på Helén Bondessons Redovisningsbyrå AB! Jag hjälper dig med samtliga papperarbeten så att du kan hålla fokus på att driva ditt företag till framgång.

Redovisningsbyrån är belägen i Bjärred men mitt mål är att även hjälpa dig som arbetar på annan ort i närområdet så som Furulund, Lomma, Löddeköpinge och Kävlinge.

 

Ett första möte

Varje samarbete påbörjas med ett möte där vi för en diskussion kring ditt företag och dina önskemål med tjänsten.

Kontakta mig redan idag via kontaktformuläret högst upp på sidan för att påbörja vårt samarbete. Du kan även besöka min hemsida via den gröna länken för att läsa mer om mig och de tjänster som jag erbjuder.